De VJ-Shop is er weer!

In het pand van de King George op de Grote Markt opent van 11 tot 25 augustus de VJ-Shop. Ruim twee weken lang kan je hier terecht voor een groot assortiment aan producten in het teken van de Virga Jesse. Vaste toppers zoals noveenkaarsen, sleutelhangers en Virga Jessebeeldjes. Het assortiment werd voor deze editie uitgebreid met een beperkte uitgave van Virga Jessbeeldjes in hout- en ivoorkleur.

Verder kan je handige shoppingbags gemaakt uit oude VJ-vlaggen verkrijgen. De kunstwerken van Koen Lemmens, die een belangrijke plaats hebben in de ommegang, zijn ook verkrijgbaar in de VJ-Shop, zowel als kunstwerk als in kaarsvorm. Nog nieuw zijn speciale VJ-broches, een wandelbrochure en mensen met een beperking van de vzw Covida maakten speciale Virga Jessekaarsen, wensekaarten en beeldjes.

In de Virga Jesseshop kan je ook de speciale kaarsjes kopen waarmee je het sociaal project ‘Wielen voor de Virga Jesse’ ten voordele van de vzw Welzijn steunt. Ten slotte worden alle kunstwerken die in de loop der jaren in het kader van de Virga Jessefeesten gemaakt werden tentoongesteld in de Virga Jesseshop, waaronder nieuwe, moderne grafische printen van de Virga Jessebasiliek en de Virga Jesse ontworpen door Studio Milck.

De VJ-Shop op de Grote Markt is alle dagen open van 11 tot 21 uur. Op de ommegangsdagen 15, 18 en 24 augustus van 10 tot 22 uur.